ВАШИНГТОН — Миналата седмица Републиканската партия претърпя тежък удар поради тясното

...
ВАШИНГТОН — Миналата седмица Републиканската партия претърпя тежък удар поради тясното
Коментари Харесай

Извънредните избори в Ню Йорк за заместване на Сантос биха могли допълнително да свият слабото мнозинство на Републиканската партия

ВАШИНГТОН — Миналата седмица Републиканската партия претърпя тежък удар заради тясното си болшинство при резолюцията за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Mayorkas не съумя единствено с един глас и остави партийните водачи изумени.

Това бележи неловко проваляне за ръководителя на Народното събрание Майк Джонсън, R-La., и провокира вълна от обвинявания, до момента в който републиканците оплакват слабите Мнозинство от 219 към 212, което ги остави неспособни да ръководят – и донесе непрестанен безпорядък в Капитолийския рид.

Следващата седмица тази разлика ще се промени, откакто гласоподавателите в 3-ти конгресен окръг на Ню Йорк, който обгръща елементи от Куинс и Лонг Айлънд, да си кажат думата. Единственият въпрос е дали болшинството на републиканците ще се свие още повече или ще си върнат гласа, който са изгубили след изключването на реп. шведска борда на закононарушенията.

Състезанието изправя някогашния представител на Демократическата партия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР